User login

Languages

Onze vakmensen zijn u graag van dienst met het plaatsen van uw verlichting. U kan dit aangeven bij uw aankoop. Er wordt op dat moment in overleg met u een afspraak vastgelegd tot het plaatsen van uw aankopen. 
Plaatsingen gebeuren aan een uurtarief in regie @ 40 euro per werkuur + BTW
Kiest u voor inbouwspots? Contacteer dan GP Betonboringen! Voor bedrijven hebben wij uiteraard ook uitgebreidere voorwaarden.
Contacteer hiervoor onze mensen via toonzaal@geve.be
Voor herstellingen van toestellen rekenen wij volgens het bovenstaande uurtarief met een minimum van 1 werkuur per herstelling.
Wanneer een artikel buiten garantie niet kan hersteld worden zal er steeds een dossierkost aangerekend worden van 1 werkuur.

6% BTW?

Wist u dat u bij de renovatie van een bestaande woning 6% BTW kan worden toegepast wanneer u kiest voor inbouw?
 
Verlichting valt onder het BTW-tarief van 21%, behalve wanneer armaturen volledig zijn ingewerkt in het plafond. Vloerinbouwspots vallen onder dezelfde noemer, maar ook voor nieuwe electriciteit (zoals leidingen, stopcontacten, ...) is de verlaagde BTW-regel van toepassing.
 
Kort gesteld: het komt er dus op neer dat de 6% van toepassing is op alles wat ingebouwd wordt en dus onroerend wordt door bestemming. Dus niet voor staande lampen, lampenkappen, leeslampen, tuinverlichting, wandlampen, enz.
 
Er worden ook controles uitgevoerd om misbruik tegen te gaan, dus wanneer een onregelmatigheid wordt vastgesteld, wordt de te weinig aangerekende BTW nabelast bij de klant door ons. Hiervoor moet dan ook een attest worden ingevuld door de eindklant.
 
Klik hier om dit attest te downloaden.
 
Wenst u meer informatie over deze regeling, dan kan u hiervoor terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Financieën.
De algemene voorwaarden van de 6% regeling zijn terug te vinden op deze website.
 
Opgelet: deze maatregel heeft een "tijdelijk karakter"!

© Copyright /// GeVe Verlichting Wilrijk /// All rights reserved