User login

Languages

Our specialists are happy to assist you with the placement of your lighting. You can indicate this at your purchase. At that moment, we will arrange an appointement to place your purchase.

Opting for resessed lights? Contact GP Betonboringen! For companies we have offcourse more extensive conditions.

For companies we have more extensive conditions. For more information, please contact our people by showroom@geve.be.

6% BTW?

Wist u dat u bij de renovatie van een bestaande woning 6% BTW kan worden toegepast wanneer u kiest voor inbouw?
 
Verlichting valt onder het BTW-tarief van 21%, behalve wanneer armaturen volledig zijn ingewerkt in het plafond. Vloerinbouwspots vallen onder dezelfde noemer, maar ook voor nieuwe electriciteit (zoals leidingen, stopcontacten, ...) is de verlaagde BTW-regel van toepassing.
 
Kort gesteld: het komt er dus op neer dat de 6% van toepassing is op alles wat ingebouwd wordt en dus onroerend wordt door bestemming. Dus niet voor staande lampen, lampenkappen, leeslampen, tuinverlichting, wandlampen, enz.
 
Er worden ook controles uitgevoerd om misbruik tegen te gaan, dus wanneer een onregelmatigheid wordt vastgesteld, wordt de te weinig aangerekende BTW nabelast bij de klant door ons. Hiervoor moet dan ook een attest worden ingevuld door de eindklant.
 
Klik hier om dit attest te downloaden.
 
Wenst u meer informatie over deze regeling, dan kan u hiervoor terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Financieën.
De algemene voorwaarden van de 6% regeling zijn terug te vinden op deze website.
 
Opgelet: deze maatregel heeft een "tijdelijk karakter"!

© Copyright /// GeVe Verlichting Wilrijk /// All rights reserved