User login

Languages

Welkom bij GeVe Verlichting!

GeVe Verlichting is uw partner in zowel sfeervolle decoratieve verlichting als technisch architecturale oplossingen. Ons familiebedrijf is al sinds 1969 actief en dankzij deze jarenlange ervaring zijn we dan ook uw ideale partner in uw zoektocht naar de perfecte lichtoplossing. Ook voor de installatie en vakkundige plaatsing bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze winkel van meer dan 2000m² te Wilrijk-Antwerpen vindt u een zeer uitgebreid gamma; een combinatie van bekende en minder bekende merken, allemaal toonaangevend op vlak van kwaliteit en design.

Onze lichtadviseurs zorgen voor vakkundig advies. Een uitgebreide lichtstudie met werfbezoek maken we voor u @ 1 euro per m2 met een minimum van 150 euro.

Omdat prijs ook belangrijk is, probeen we steeds een scherpe prijs neer te leggen. Maar we luisteren we ook graag naar u. Vindt u identiek hetzelfde product elders goedkoper contoleren we dit vanzelfsprekend en gaan op basis hiervan in onderhandeling met onze toeleveranciers om u een betere prijs te kunnen maken. Deze garantie kunnen we niet bieden voor prijzen van internetwinkels, bijvoorbeeld omdat ze in het buitenland gevestigd zijn, toestellen niet gratis leveren, geen toestellen aansluiten aan huis, geen winkels hebben in uw buurt of niet dezelfde dienst na verkoop hebben.

Buiten ons uitgebreid gamma decoratieve verlichting voor thuis is GeVe ook uw partner voor levering én plaatsing van technische verlichting voor uw bedrijf, winkel of openbare ruimte.

Onze toestellen hebben steeds een garantie van 2 jaar en voor LED toestellen zelfs 5 jaar. 

© Copyright /// GeVe Verlichting Wilrijk /// All rights reserved